Activiteit

22e Opentuinendag De Pijp. Trots op je tuin? Doe mee!

zaterdag 11 juni 2022 , 11:00 - 17:00 uur
Illustration

Na twee jaar uitstel vanwege corona mogen we dit jaar de verborgen juweeltjes bezoeken achter de huizen.

Waarom zou je jouw tuin openstellen voor publiek?
Wij doen het al meer dan 20 jaar en met veel plezier. We genieten van de mensen die van onze tuinen komen genieten en bewonderen.
Heb jij ook een tuin in De Pijp die je één dag per jaar met mensen wilt delen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan Opentuinendag De Pijp.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van enthousiaste tuiniers, die (bijna) ieder jaar een Open Tuinenroute organiseert. ‘s Zaterdags zijn onze tuinen te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur en de volgende dag bekijken we elkaars tuinen. Die  zondag sluiten we af met een gezellig diner.

Doe je mee?
Lijkt het je leuk om jouw tuin open te stellen voor geïnteresseerde tuinliefhebbers? Vul dan het formulier in en geef een korte beschrijving van 3 regels van jouw groene juweel. Wil je meer weten neem dan contact op met ons op via Opentuinendagdepijp@gmail.com.

Datum
Opentuinendag De Pijp gaat voor de 22e keer in 2022 plaatsvinden op zaterdag 11 juni van 11 tot 17 uur. De locaties zijn herkenbaar aan een groene vlag. Passe-partouts zijn op de dag te koop o.a. bij Vereniging Frans Halstuinen, Frans Halsstraat 16k; Oranjekerk, hoek 2e van der Helststraat/ Van Ostadestraat; Het Groen Gemaal in het Sarphatipark; Buurthuis Amsterdam Plan C, Smaragdplein 24; Kinderboerderij De Pijp, Lizzy Ansinghstraat 82. Bij elke tuin worden passe-partouts met een plattegrond verkocht voor € 3. Een deel van de opbrengst van de passe-partouts gaat naar een lokaal groen doel.

Locatie
Diverse locaties in De Pijp
Kosten toelichting
passe-partout €3
Illustration
affiche
Deel dit: