Activiteit
Activiteit

Verhalen in de Herfst

di 19 okt 2021 - zo 24 okt 2021 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

Verhalen in de Herfst is een tof festival in de herfstvakantie met mooie, grappige en spannende films, betoverend theater en inspirerende workshops. Al jaren organiseren wij dit festival samen met Rialto en OBA CC Amstel. Een week lang is er van alles te beleven, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Programma CC Amstel

di 19 oktober 15.00u
Buurmans Keukenparade (0-99 jaar)
Plan d-

Een wervelende spicy kook-dans-show over de ultiem lekkerste gerechten uit de wereldkeuken. Voor iedereen van 0-99 jaar en iedereen die van eten houdt.

wo 20 oktober 15.00u
Het Uur van Rabia (5+)
De Theaterstraat

Schrijver en verteller Rashid Novaire neemt de kinderen mee naar de fantasievolle wereld van het stoere vuurvliegje Rabia. Samen met muzikante en actrice Mirjam van Dijk ontvouwt hij in een lichtgevend decor het spannende en poëtische verhaal over wie je kan ontmoeten als je gaat vliegen.

do 21 oktober 15.00u
De Geheime Club (6+)
BonteHond

Laat jij je graag verrassen? Vind je het geweldig om met feestjes van te voren niet te weten wat je gaat doen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

vr 22 oktober 15.00u
STeK (3+)
Dadodans | Gaia Gonnelli

Op het podium staat een mysterieus bouwsel. Is het bewoond of staat het leeg? Kun je erin wonen? De danseres haalt in deze solovoorstelling alles uit de kast om haar eigen stek te maken en zich veilig thuis te voelen. Gaat het haar lukken?

za 23 oktober 13.00u + 15.00u
Ietje en Fietje (3+)
Het Kleine Theater

Ietje en Fietje zijn twee oude vrouwtjes die samenwonen, waarschijnlijk al hun hele leven. Ze hebben niet veel nodig, want ze hebben elkaar en hun fantasie. Ze belanden constant in de meest grappige en onsamenhangende situaties waardoor ze zich nooit vervelen en eeuwig jong blijven.

zo 24 oktober 13.00u + 15.00u
Rapunzel (3+)
Het Kleine Theater

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit al haar hele leven opgesloten in een hoge toren, helemaal alleen. Tot ze op een dag een ontdekking doet: er zit een deurtje in de toren, ze kan gewoon naar buiten! Voetje voor voetje betreedt ze deze, voor haar onbekende wereld.

Meer info en tickets: https://ccamstel.nl/over-ons/nieuws/verhalen-in-de-herfst/

Kosten toelichting
Volwassen: € 11.00 Jeugd regulier: € 9.50 Jeugd Stadspas / NSO: € 6.00

Gestart op di 19 oktober 2021. Beëindigd zo 24 oktober 2021