Activiteit

World CleanUp Day in de Pijp

zaterdag 21 september 2019   |   12:45 - 16:00 uur   |   grasveld in Sarphatipark

Op 21 september slaan JCI Amsterdam en de werkgroep Schone Pijp de handen ineen om tijdens de World Cleanup Day de Pijp een stukje schoner te maken. Terwijl wij in de Pijp actief zijn zullen in de hele wereld gelijktijdig ontelbare gelijksoortige projecten plaatsvinden. De World Cleanup Day is namelijk een internationaal evenement met als doel om de wereld voor ons en de toekomst mooi, schoon en leefbaar te houden. 

Doe jij ook mee? Meld je dan samen met je vrienden, buren, familie en sportmaatjes gratis aan via https://jciamsterdam.easysignup.com/2/en zet 21 september 2019 in je agenda!

PROGRAMMA:
12:45-13:00 Verzamelen Sarphatipark
13:00-13:30 Welkomstwoord (Spreker wordt nog bekendgemaakt)
13.30-15:30 Trashwalking en Plogging
15:30-16:00 Verzameld afval inleveren en afsluiting
16:00- n.t.b. Borrel

PLOGGING:
Plogging is een sport waarbij je hardloopt en ondertussen afval verzamelt. Voor de sportievelingen onder ons, zetten we een mooi parcour uit in en rondom de Pijp van ongeveer 5 km. De groep gaat onder sportieve begeleiding ploggen in het park, om het nuttige met het aangename te combineren.

TRASHWALKING
Mocht hardlopen niet zo jouw ding zijn, dan kun je met ons gaan trash walken. Al wandelend afval opruimen in de stad. Je krijgt van ons een (digitale) kaart mee, met locaties waar we gaan opruimen. Samen met je vrienden, familie en andere aanwezigen gaan we dan samen aan de slag om de stad een beetje schoner te maken en een bijdrage te leveren aan de World Cleanup Day!

WAT MOET JE MEENEMEN?
Voor alle materialen (hestjes, grijpers, afvalzakken, handschoenen en een container) zorgen wij. Ga je ploggen, trek dan je sportieve pakje aan! Het is aan te raden om ook wat te drinken voor jezelf mee te nemen (uiteraard in duurzame verpakking).


Doe jij ook mee?! Meld je dan samen met al je vrienden, familie en sportmaatjes gratis aan via https://jciamsterdam.easysignup.com/2/en zet 21 september 2019 in je agenda!

kosten gratis