Activiteit

Snoeiworkshop

vrijdag 19 oktober 2018   |   17:00 - 19:00 uur   |  

Najaarssnoei workshop
Wil je leren hoe je een blauwe regen moet snoeien? Of hoe je de vormsnoei van een perenboom of kers moet aanpakken? Onze snoei expert Gerard Schuitemaker leert het je graag. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over verschillende snoeitechnieken en leer je welke struiken of bomen je wanneer aan kunt pakken. Ook als je in het verleden een cursus of workshop hebt gedaan is het goed om je kennisniveau af en toe bij te spijkeren. Want goed snoeien doet mooi bloeien!

Meer info en aanmelden
De workshop wordt gehouden in de buurt van de nieuwe locatie van Natuur&Milieuteam Zuid, Tweede van der Helststraat 66-2. We zijn ook nog op zoek naar geschikte struiken/bomen in de buurt die we kunnen snoeien. Als je een idee hebt dan kan je dat aangeven bij je opgave.  Opgeven doe je door naar deze website te gaan:https://nmtzuid.nl/agenda-item/najaarssnoei-workshop/, je kan dan ook meteen betalen. Mocht dit niet gaan dan kan je een mail sturen naar Anna van Natuur&Milieuteam Zuid of bellen naar: 06-20 539 406. Kosten voor de workshop zijn: €10 per persoon, de cursus gaat door met minimaal 6 deelnemers en er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Als je een NMT-pas hebt dan zijn de kosten €5 per persoon, neem je de pas dan mee naar de workshop? Wees er snel bij want vol=vol! Je krijgt daags voor de cursus nog een herinneringsbericht.

Als je een snoeischaar of handschoenen hebt wil je die dan meenemen? Vanaf 16.45 uur is er koffie en thee. We vragen je om op tijd te komen zodat we om 17 uur echt kunnen beginnen met de workshop. Als je graag wilt leren snoeien maar je kan niet op 19 oktober dan ben je ook van harte welkom op de workshop van zondag 2 december van 11 tot 13 uur. 

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: 10
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk