Activiteit

Spreekuur Wijkagent in de Diamantbuurt

elke donderdag   |   16:00 - 19:00 uur   |   wijkkantoor Stadgenoot Diamantbuurt

De wijkagent Said el Abbouti houdt wekelijks inloopspreekuur in de Diamantbuurt. U kunt dan elke donderdag van 16.00 tot 19.00 uur binnenlopen in het wijkkantoor van Stadgenoot, Diamantstraat 148, ook als u geen huurder bent van Stadgenoot. Een afspraak is niet nodig. Tussen 16.00 en 17.00 uur is ook de wijkbeheerder van Stadgenoot, Edgar Burleson, aanwezig.
Waarvoor kunt u bij de wijkagent terecht?
U kunt met uw wijkagent in gesprek gaan over criminaliteit, overlast, onveilige locaties en andere ongewenste situaties. Verder geeft hij advies en voorlichting over veiligheid in uw omgeving, conflictbemiddeling en preventie.

Ziet u strafbare feiten? Bel dan 112.

Heeft u geen spoedeisende melding, maar wilt u wel contact met de politie?

Bel dan 0900 8844

Aangifte van strafbare feiten doet u via www.politie.nl: “Aangifte doen” of na afspraak op het politiebureau Amsterdam Zuid de Pijp op de nieuwe locatie President Kennedylaan 1. Dat is naast het De Mirandabad. De oude locatie aan de Ferdinand Bostraat is sinds half maart gesloten.

Op de foto van links naar rechts: facilitair wijkbeheerder Stadgenoot Peter Oorbeek, wijkagent Said el Abbouti en wijkbeheerder Stadgenoot Edgar Burleson

type:  Spreekuur
Thema's: Veiligheid
datum do 22 augustus 2019
gestart op do 5 april 2018
beëindigd op do 23 april 2020
meer info www.politie.nl