Activiteit

'Kennen Wij Elkaar'

elke vrijdag   |   15:00 - 17:30 uur   |   de Buurman van het Amstelhuis

‘KENNEN WIJ ELKAAR’

Beste Pijpbewoners,

Wilt u graag 'vreemde' buren leren kennen, maar geen idee hoe? In De Pijp in Amsterdam organiseert Stadstoneel de komende maanden buurtdates die uitmonden in een buurttheatervoorstelling.

Wilt u ook zo’n date?

Kom dan naar De Buurman in het Amstelhuis (Amsteldijk 35, ingang Ceintuurbaan)! De dates zijn geen vluchtig ontmoetingsmoment maar geven de mogelijkheid elkaar echt te leren kennen. Deze ontmoetingen maken deel uit van een project dat wordt afgesloten met de theatervoorstelling ‘Kennen Wij Elkaar’ in de IVKO school.

Wilt u meer buurtdates en de optie mee te spelen in community- theatervoorstelling ‘Kennen Wij Elkaar’ neem dan  elke vrijdagmiddag deel aan de gezellige en interessante theaterklassen in De Buurman tussen 3 en half 6. Kosten €150, voor het hele traject inclusief het gezamenlijk optreden op 16 en 17 juni.

U kunt zich aanmelden via info@stadstoneel.com met vermelding van ‘Kennen Wij Elkaar’ of gewoon op 16 maart op de bonnefooi komen.

kosten: gratis
kosten toelichting: De eerste blind-date en training is gratis, het verdere theaterles-traject en meedoen aan de voorstelling kost €150
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 15 t/m 22 jaar
gestart op: vr 16 maart 2018
beëindigd op: zo 17 juni 2018
meer info over locatie: Van 15.00 uur tot 17.30 uur