Activiteit

Sprookjes in de Krokus

vrijdag 2 maart 2018   |   11:00 - 11:40 uur   |   Openbare Bibliotheek Cinétol

OBA Cinétol i.s.m. Ostade theater en Rialto

Kiddo Cee brengt geïmproviseerde voorleesrapkunsten op stoere Hiphopbeats met sprookjes uit Roodkapje was een Toffe meid naar OBA Cinétol. Maak je klaar voor een swingende party!

Groot en klein kan meegenieten tijdens de première van de Rappende Voorlezer, een concept ontwikkeld door Kiddo Cee a.k.a Chander Peroti. De Rappende Voorlezer leest bestaande sprookjes en prentenboeken al rappend voor op zelf gemaakte Hiphopbeats onder begeleiding van een D.J

Over Kiddo Cee
Kiddo Cee a.k.a. Chander Peroti is een rapper afkomstig uit Amsterdam Zuidoost, werkzaam als docent op een MBO en geeft daarnaast rap & spoken word-workshops. Maar in de eerste plaats is hij vader van twee dochters (9 en 10) en een zoontje (2). Die worden allen graag voorgelezen door hun vader en het liefst telkens uit dezelfde kinderrijmboekjes! Om het ook voor zichzelf wat uitdagender te maken begon Kiddo deze kinderrijmpjes voor te lezen op eigen beats en de flow daarop aan te passen. ! Veel ouders herkennen namelijk het fenomeen van keer op keer dezelfde verhaaltjes moeten voorlezen omdat hun kinderen dat zo leuk vinden.

Dit is een manier om er wat extra plezier aan te beleven voor iedereen. Zoals wel bekend is draagt dagelijks voorlezen bij aan de taalontwikkeling van een kind. Door er rap aan toe te voegen wordt daarnaast ritmegevoel en improvisatievermogen gestimuleerd.

kosten toelichting: Normaal €5,00/ Met OBA pas gratis