Activiteit

Informatiebijeenkomst Kloek Amsterdam

zaterdag 9 december 2017   |   13:30 - 15:00 uur   |   Smaragdplein 3 (De Edelsteen)

In maart 2018 opent Kloek een nieuwe locatie, in de Pijp in Amsterdam. In die locatie is woonruimte voor 36 mensen met dementie. Op onze koffiemiddag op zaterdag 9 december aanstaande vertellen wij hoe wij wonen met warme zorg voor mensen met dementie vormgeven. Familieleden van mensen met dementie en zorgprofessionals uit Amsterdam en omstreken zijn van harte welkom.

Wonen bij Kloek is anders
Wonen bij Kloek is anders dan wonen in een zorginstelling. Bij Kloek huren bewoners een appartement. In dat appartement hebben zij zelf zo veel mogelijk de regie en leven zij volgens hun eigen ritme. Bewoners geven het dagelijks leven vorm in een groep van 9 bewoners, samen met een vast zorgteam. Familie mag komen wanneer ze wil.

Het zorgteam sluit steeds zo goed mogelijk aan bij hoe iemand met dementie de wereld om zich heen beleeft. En wat hij of zij nodig heeft om zich prettig te voelen. De ene bewoner heeft bijvoorbeeld veel stimulans en prikkels nodig, een ander juist weer rust en een voorspelbare omgeving.

Kloek is er allereerst voor mensen met een kleine portemonnee.

Aanmelden voor de koffiemiddag
De koffiemiddag is van 13.30 tot 15.00 uur in De Edelsteen, Smaragdplein 3 in de Pijp in Amsterdam. U kunt zich aanmelden via info@kloek.nu.

https://kloek.nu/nieuwsberichten/koffiemiddag-over-kloek-amsterdam/

kosten: gratis
doelgroep:  Speciaal voor ouderen
thema:  Overig
datum: za 9 december 2017
locatie: Smaragdplein 3 (De Edelsteen)