Activiteit

Flamenco danslessen door Pastora

elke dinsdag   |   18:30 - 22:00 uur   |   Buurtgebouw Henrick de Keyser (HdK)

FLAMENCO in Buurtgebouw Henrick de Keijser

Vanaf medio september 2018 geeft Pastora Flamenco weer iedere dinsdagavond flamenco danslessen in Buurtgebouw Henrick de Keijser in de Pijp.

Dinsdag: Henrick de Keijser, Henrick de Keijserplein 45, Amsterdam
18.30 - 19.45 Gevorderd plus – diverse Palos & Techniek
19.45 - 21.00 Midden/gevorderd
21.00 - 22.00 Beginners

Flamenco is een expressieve, krachtige kunstvorm uit Spanje met intense zang en gitaarklanken in combinatie met krachtige houdingen, sierlijke armen en pittig voetenwerk. Je kunt veel emoties kwijt in de dans. Jong en oud, dik en dun, flamenco is voor iedereen. En het is ook nog eens mooi om naar te kijken en goed voor je houding, lijf en conditie.

Zie: https://www.facebook.com/pastora.flamenco
Meer informatie en aanmelden contact@pastora.nl en/of 06-25024315.

Flamencodanseres Pastora is een bevoegd en geliefd docente, die op vele plekken lesgaf, o.a. meerdere jaren op de Academia de Baile Noelia Sabarea in Spanje en onlangs in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Haar bevlogen lessen kenmerken zich door veel aandacht voor het ritme, het lichaam en de essentie van flamenco. Leren dansen is belangrijker dan een dans leren.

Pastora werkte samen met gerenommeerde muzikanten zoals Rosario Amador, Luis Amador, Antonio Carrasco, Maria Marin, Erminia Fernandez Cordoba, Juan Peñas, Yota Baron, Rafael Domingo, Vicente Santiago, El Armenio. Zij werd geschoold in Madrid op de academie Amor de Dios, in Sevilla op de academie van Matilde Coral en bij vele anderen. Door de Nederlandse Flamencobiënnale werd zij uitgenodigd voor de masterclass van de grote danser Farruquito. Zij gaf optredens met topdanseres Noelia Sabarea en maakte diverse theatervoorstellingen, o.a. samen met regisseuse Selma Susanna.

Kinderlessen in Zuid
Op zaterdag zijn er flamenco kinderlessen in Amsterdam-Zuid in Teatro Munganga
Op maandag zijn er ook flamencolessen voor volwassen in het centrum.
Voor meer info contact@pastora.nl en/of 06-25024315.

doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
datum: di 12 februari 2019
gestart op: di 11 september 2018
beëindigd op: di 25 juni 2019
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk