Activiteit

Repair Café De Pijp

Maandelijks: Op laatste zondag , 12:00 - 16:00 uur

Wat doe je met een kapotte citruspers, broodrooster of cd-speler? Weggooien, want een nieuwe is vaak goedkoper dan laten repareren. Dat is zonde, niet alleen van het geld, maar ook van de (onnodige) belasting van het milieu. Daarom komt een groepje handige vrijwilligers maandelijks bijeen in het Repair Café om kapotte spullen van buurtbewoners te repareren.

Tijdens het Repair Café op de laatste zondag van de maand staan er vrijwilligers klaar die kunnen helpen apparaten, kleding, lampen en meubilair te repareren. Als het druk is, kan het soms even duren. Maar dan drink je toch een kopje koffie of thee en kijkt hoe die handige mannen en vrouwen alles proberen te repareren?

Meer informatie
Je bent welkom de laatste zondag van de maand op onze locatie: Voedselbank Amsterdam Zuid, Lutmastraat 61A. Tussen 12 en 16 uur.  Als je na 15.30 uur binnenkomt is er een kans dat we je niet meer kunnen helpen omdat we om 16 uur stoppen. Aanmelden is niet verplicht maar als je een specifiek probleem hebt dan kunnen de reparateurs specifieke gereedschappen meenemen als ze vooraf weten dat je komt. Bellen kan naar John: 020-673 93 58 en mailen kan naar dit adres: Repaircafédepijp@gmail.com.

We werken voor een donatie. Dit wordt erg op prijs gesteld, we betalen hier onder andere de koffie/thee voor de vrijwilligers van en materiaal om mee te repareren.

Locatie
Voedselbank Amsterdam Zuid
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op zo 29 november 2020. Beëindigd za 29 februari 2020
Illustration
 
Deel dit: